Hieperdepiep kaart mol

1,95

Verjaardagskaart uit de hieperdepiep collectie met een unieke illustratie van een mol met zijn poten in de lucht: Hieperdepiep… HOERA!

Verzending weer vanaf 15 augustus
Leuk om (jezelf) cadeau te geven
Gratis verzending boven de 50,-

Specificaties

Formaat A6: 105 x 148 mm, gevouwen
Papiersoort Tinteretto Gesso (lichte structuur)
Inclusief Bruine kraft envelop

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op

Verzending & retour

Vakantie
Momenteel geniet ik even van een heerlijke vakantie. Bestellingen worden daarom weer verzonden vanaf 15 augustus! Het is wel mogelijk om een van de digitale producten onder de categorie knutselen te bestellen.

Verzending
Je bestelling wordt na ontvangst van de betaling zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) verzonden. Afhankelijk van de post wordt je bestelling dan 1-2 dagen later bezorgd (zondag en maandag niet). Mocht er toch onverhoopt een product niet op voorraad zijn dan neem ik contact met je op.

Verzendkosten Nederland
De verzendkosten voor een bestelling binnen Nederland zijn €3,95. Bestellingen vanaf €50,- worden gratis verzonden.

Printable
Een printable is een digitaal product, dus na aankoop direct te downloaden! Kies bij de verzendmethode voor printable, zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen.

Ophalen
Het is ook mogelijk de bestelling af te halen in Heukelum: Hoeghen Camp 18. Kies bij de verzendopties voor ‘ophalen’. Je betaald dan uiteraard geen verzendkosten. Neem even contact met mij op via info@creatievetantepaula.nl of 06 525 44 813, om een ophaalmoment af te spreken.

Spoed?
Stuur dan even een e-mail naar info@creatievetantepaula.nl of ben naar 06 525 44 813

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op

Omschrijving

HIEPERDEPIEP… HOERA! Wie verras op zijn verjaardag met deze leuke kaart? Deze vrolijke diertjes vieren de verjaardag graag met de ontvanger mee! In deze digitale wereld is een fysiek kaartje extra leuk om te ontvangen en voelt de ontvanger zich écht jarig! Deze kaarten zijn extra leuk om naar kinderen te sturen.

De kaart is gevouwen, dus aan de binnenkant is voldoende ruimte voor een leuke verjaardagsgroet. De kaart wordt geleverd met een bruine kraft envelop.

Deze kaart is onderdeel van de hieperdepiep collectie, welke ook als kaartenset verkrijgbaar is.