Hieperdepiep kaartenset

8,50

Set van vijf verjaardagskaarten met unieke illustraties van vrolijke diertjes met hun handen in de lucht: Hieperdepiep… HOERA!

Verzending weer vanaf 15 augustus
Leuk om (jezelf) cadeau te geven
Gratis verzending boven de 50,-

Specificaties

Set van vijf kaarten
Formaat A6: 105 x 148 mm, gevouwen
Papiersoort Tinteretto Gesso (lichte structuur)
Inclusief Bruine kraft enveloppen

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op

Verzending & retour

Vakantie
Momenteel geniet ik even van een heerlijke vakantie. Bestellingen worden daarom weer verzonden vanaf 15 augustus! Het is wel mogelijk om een van de digitale producten onder de categorie knutselen te bestellen.

Verzending
Je bestelling wordt na ontvangst van de betaling zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) verzonden. Afhankelijk van de post wordt je bestelling dan 1-2 dagen later bezorgd (zondag en maandag niet). Mocht er toch onverhoopt een product niet op voorraad zijn dan neem ik contact met je op.

Verzendkosten Nederland
De verzendkosten voor een bestelling binnen Nederland zijn €3,95. Bestellingen vanaf €50,- worden gratis verzonden.

Printable
Een printable is een digitaal product, dus na aankoop direct te downloaden! Kies bij de verzendmethode voor printable, zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen.

Ophalen
Het is ook mogelijk de bestelling af te halen in Heukelum: Hoeghen Camp 18. Kies bij de verzendopties voor ‘ophalen’. Je betaald dan uiteraard geen verzendkosten. Neem even contact met mij op via info@creatievetantepaula.nl of 06 525 44 813, om een ophaalmoment af te spreken.

Spoed?
Stuur dan even een e-mail naar info@creatievetantepaula.nl of ben naar 06 525 44 813

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op

Omschrijving

HIEPERDEPIEP… HOERA! Wie verras op zijn verjaardag met een van deze leuke kaarten? Deze vrolijke diertjes vieren de verjaardag graag met de ontvanger mee! In deze digitale wereld is een fysiek kaartje extra leuk om te ontvangen en voelt de ontvanger zich écht jarig! Deze kaarten zijn extra leuk om naar kinderen te sturen.

De kaart is gevouwen, dus aan de binnenkant is voldoende ruimte voor een leuke verjaardagsgroet. De kaart wordt geleverd inclusief bruine kraft envelop.

Deze kaartenset bestaat uit 5 kaarten die ook los verkrijgbaar zijn. Hier vind je de kaart met de kikker, muis, mol, gans en alle diertjes bij elkaar.