Inhoud doeboek

In het doe-boek zitten diverse printables, waaronder:

  • Oliebollen maken
  • Ontwerp je eigen kersttrui en -sokken
  • Stap voor stap kerstballen tekenen
  • Bouw je eigen sneeuwpop
  • Kerstboom versieren
  • Stap voor stap gemberkoekjes tekenen
  • Cadeautjes versieren
  • En nog meer!

Wat is een printable?

Een printable is een digitaal product dat je na aankoop direct kunt downloaden.

Je hoeft dus niet te wachten op de postbode en er zijn geen vertragingen. Zo kunnen de kids dus direct aan de slag!

Daarnaast kun je het zo vaak printen als je wilt. Meerdere kids in huis? Of met kerst ook neefjes en nichtjes op bezoek? Dan print je het gewoon een extra keer uit! En is het eindresultaat toch niet helemaal zoals je had verwacht? Dan print je het gewoon nog een keer!

Voor wie?

Het doeboek is geschikt voor kinderen van ongeveer 2 – 6 jaar. De allerkleinste zullen nog wat hulp nodig hebben, terwijl de oudere kinderen lekker zelf aan de slag kunnen.

Bij elke printable is met sterren de moeilijkheidsgraad aangegeven, zo is in één oogopslag duidelijk of ze het zelf kunnen of hulp nodig hebben.

Hallo, ik ben creatieve tante Paula!

De ultieme tante voor kids én helpende tante voor moeders. Want door de kids op een leuke manier creatief bezig te houden, heb je als mama even momentje voor jezelf.

Als moeder is er tijdens de feestdagen al genoeg te doen: het huis gezellig aankleden, het kerstdiner voorbereiden, zorgen dat iedereen er opperbest uitziet (en natuurlijk willen ze niet die dag zelf hun kleren uitkiezen) en ga zo maar door. Dan heb je even geen tijd om ook nog de kids bezig te houden.

Daarom dit leuke doe-boek, waarmee de kids zelf aan de slag kunnen! Oké, soms met een klein beetje hulp, maar dat is ook best leuk toch 😉

Ik ben natuurlijk benieuwd wat voor moois alle kids ervan maken! Dus deel vooral jullie resultaten met mij!

Dit kan door mij te taggen @creatievetantepaula of door de hashtag #creatievetantepaula te gebruiken. En je mag natuurlijk ook altijd mailen naar info@creatievetantepaula.nl

Liefs, Creatieve tante Paula