Beste maatjes invulboek

14,95

Invulboek om het leven van jouw hond vast te leggen.

Verzending binnen 1-3 werkdagen
Leuk om (jezelf) cadeau te geven
Gratis verzending boven de 50,-

Beschrijving

In dit beste maatjes invulboekje kun je de gebeurtenissen uit het leven van jouw viervoeter vastleggen. Dit onder andere door het invullen van de invulpagina’s:

  • even voorstellen
  • eerste kennismaking
  • lekker smullen
  • playtime
  • dierenarts
  • op stap

Daarnaast is er veel ruimte om foto’s van jouw hond in te plakken en deze aan te vullen met leuke bijschriften en/of verhalen. De pagina’s hebben diverse thema’s: op mijn mooist, lekker slapen, wandelen, selfie time, lekker vies, gek doen, op stap, feestdagen, en nog veel meer.

Als extra-tje staan achterin 10 tips om goede foto’s van jouw hond te maken. Zoals de tip: stel scherp op de ogen. Dit maakt een foto sprekender.

Het boekje is gedrukt op 120 grams goed beschrijfbaar papier. Door de wire-o-binding is het boekje helemaal open te leggen, waardoor het gemakkelijk invult.

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op

Specificaties

A5 formaat 148 x 210 mm
Aantal pagina's 64
Papiersoort HVO offset 120 grams
Binding zwarte wire-o-binding

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op

Verzending & retour

Verzending
Je bestelling wordt na ontvangst van de betaling zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) verzonden. Afhankelijk van de post wordt je bestelling dan 1-2 dagen later bezorgd (zondag en maandag niet). Mocht er toch onverhoopt een product niet op voorraad zijn dan neem ik contact met je op.

Verzendkosten Nederland
De verzendkosten voor een bestelling binnen Nederland zijn €3,95. Bestellingen vanaf €50,- worden gratis verzonden.

Printable
Een printable is een digitaal product, dus na aankoop direct te downloaden! Kies bij de verzendmethode voor printable, zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen.

Ophalen
Het is ook mogelijk de bestelling af te halen in Heukelum: Hoeghen Camp 18. Kies bij de verzendopties voor ‘ophalen’. Je betaald dan uiteraard geen verzendkosten. Neem even contact met mij op via info@creatievetantepaula.nl of 06 525 44 813, om een ophaalmoment af te spreken.

Spoed?
Stuur dan even een e-mail naar info@creatievetantepaula.nl of ben naar 06 525 44 813

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op