To do notitieblok

3,50

Vrolijke to do list om al je taken te noteren, van je to do’s tot je ‘chil-tijd’. Daarnaast is er ruimte voor dingen die je niet moet vergeten en is er ruimte voor notities.

Verzending weer vanaf 15 augustus
Leuk om (jezelf) cadeau te geven
Gratis verzending boven de 50,-

Specificaties

A5 formaat 148 x 210 mm
Aantal vellen 50
Papiersoort goed beschrijfbaar papier
Binding aan bovenzijde gelijmd

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op

Verzending & retour

Vakantie
Momenteel geniet ik even van een heerlijke vakantie. Bestellingen worden daarom weer verzonden vanaf 15 augustus! Het is wel mogelijk om een van de digitale producten onder de categorie knutselen te bestellen.

Verzending
Je bestelling wordt na ontvangst van de betaling zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) verzonden. Afhankelijk van de post wordt je bestelling dan 1-2 dagen later bezorgd (zondag en maandag niet). Mocht er toch onverhoopt een product niet op voorraad zijn dan neem ik contact met je op.

Verzendkosten Nederland
De verzendkosten voor een bestelling binnen Nederland zijn €3,95. Bestellingen vanaf €50,- worden gratis verzonden.

Printable
Een printable is een digitaal product, dus na aankoop direct te downloaden! Kies bij de verzendmethode voor printable, zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen.

Ophalen
Het is ook mogelijk de bestelling af te halen in Heukelum: Hoeghen Camp 18. Kies bij de verzendopties voor ‘ophalen’. Je betaald dan uiteraard geen verzendkosten. Neem even contact met mij op via info@creatievetantepaula.nl of 06 525 44 813, om een ophaalmoment af te spreken.

Spoed?
Stuur dan even een e-mail naar info@creatievetantepaula.nl of ben naar 06 525 44 813

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op

Omschrijving

Op deze vrolijke to do lijst is ruimte voor 8 taken die je graag wilt doen. In principe is de stelregel 3 grote to-do’s per dag, maar zo heb je ook ruimte voor wat kleine taken, zoals de planten water geven of een mail beantwoorden.

Ook is er ruimte om ‘chill time’ in te plannen. Ontspanning tussen je taken door is namelijk erg belangrijk. Dit zorgt ervoor dat je daarna weer met een frisse blik door kan werken aan je taken. Belangrijk dus om dit ook in te plannen!

Daarnaast is er ruimte om taken die later (die week) nog moeten gebeuren op te schrijven onder het kopje ‘don’t forget’. Zo is het uit je hoofd en kan je rustig focussen op de taken die nu moeten gebeuren.

En als laatst is er nog ruimte voor wat notities, krabbels of een snelle tekening.