Vakantie dagboek blanco

9,95

Blanco (Vakantie)dagboek om al je herinneringen in te schrijven, tekenen & plakken.

Verzending weer vanaf 15 augustus
Leuk om (jezelf) cadeau te geven
Gratis verzending boven de 50,-

Beschrijving

Verzamel al je (vakantie)herinneringen in dit leuke blanco vakantiedagboek. Schrijf, teken & plak, zodat je later nog eens terug kunt kijken op alle leuke dingen die je meegemaakt hebt.

De pagina's zijn afgewisseld wit, met lijntjes of met een kleurvlak. Een neutrale basis, waardoor je zelf helemaal de invulling kunt bepalen.

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op

Specificaties

Formaat A5
Papiersoort Goed beschrijfbaar papier
Aantal pagina's 48 pagina's

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op

Verzending & retour

Vakantie
Momenteel geniet ik even van een heerlijke vakantie. Bestellingen worden daarom weer verzonden vanaf 15 augustus! Het is wel mogelijk om een van de digitale producten onder de categorie knutselen te bestellen.

Verzending
Je bestelling wordt na ontvangst van de betaling zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) verzonden. Afhankelijk van de post wordt je bestelling dan 1-2 dagen later bezorgd (zondag en maandag niet). Mocht er toch onverhoopt een product niet op voorraad zijn dan neem ik contact met je op.

Verzendkosten Nederland
De verzendkosten voor een bestelling binnen Nederland zijn €3,95. Bestellingen vanaf €50,- worden gratis verzonden.

Printable
Een printable is een digitaal product, dus na aankoop direct te downloaden! Kies bij de verzendmethode voor printable, zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen.

Ophalen
Het is ook mogelijk de bestelling af te halen in Heukelum: Hoeghen Camp 18. Kies bij de verzendopties voor ‘ophalen’. Je betaald dan uiteraard geen verzendkosten. Neem even contact met mij op via info@creatievetantepaula.nl of 06 525 44 813, om een ophaalmoment af te spreken.

Spoed?
Stuur dan even een e-mail naar info@creatievetantepaula.nl of ben naar 06 525 44 813

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op