Vakantie dagboek

Oorspronkelijke prijs was: €14,95.Huidige prijs is: €13,95.

Verzamel al je vakantie avonturen in dit leuke vakantie invuldagboek. Met GRATIS aftelkalender!

Verzending binnen 1-3 werkdagen
Leuk om (jezelf) cadeau te geven
Gratis verzending boven de 50,-

Specificaties

Aantal dagen 15 dagen
Leeftijd vanaf 6 jaar
Doelgroep Kinderen (meisjes en jongens)
Taal Nederlands
Papiersoort Goed beschrijfbaar en drukt niet door
Formaat A5: 148 x 210 mm
Binding Zwarte wire-o-binding

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op

Verzending & retour

Verzending
Je bestelling wordt na ontvangst van de betaling zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) verzonden. Afhankelijk van de post wordt je bestelling dan 1-2 dagen later bezorgd (zondag en maandag niet). Mocht er toch onverhoopt een product niet op voorraad zijn dan neem ik contact met je op.

Verzendkosten Nederland
De verzendkosten voor een bestelling binnen Nederland zijn €3,95. Bestellingen vanaf €50,- worden gratis verzonden.

Printable
Een printable is een digitaal product, dus na aankoop direct te downloaden! Kies bij de verzendmethode voor printable, zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen.

Ophalen
Het is ook mogelijk de bestelling af te halen in Heukelum: Hoeghen Camp 18. Kies bij de verzendopties voor ‘ophalen’. Je betaald dan uiteraard geen verzendkosten. Neem even contact met mij op via info@creatievetantepaula.nl of 06 525 44 813, om een ophaalmoment af te spreken.

Spoed?
Stuur dan even een e-mail naar info@creatievetantepaula.nl of ben naar 06 525 44 813

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op

Omschrijving

Verzamel al je vakantie avonturen in dit leuke vakantiedagboek. In het vakantiedagboek worden kinderen geprikkeld om hun vakantie vast te leggen op een creatieve manier. Er is genoeg ruimte om hun avonturen op te schrijven, maar ook om te tekenen en/of foto’s in te plakken. 

Het dagboek begint met voorpret. Hier kun je invullen waar je naartoe gaat en met wie. Je kunt invullen wat je sowieso mee wil nemen en waar je je het meeste op verheugd. Ook kun je opschrijven wat je zeker wil doen, staan er spelletjes voor onderweg en kan je meer vertellen over het vakantieland waar je naartoe gaat.

Vervolgens kun je per dag invullen wat je hebt gedaan, hoe het weer was, wat je het leukste vond, wat je hebt gegeten en is er plek voor een mooie tekening.

En dat is nog niet alles! Achterin is ook nog ruimte om te vertellen: over je vakantievrienden, hoeveel ijsjes je op hebt en welke het lekkerst was, welk mooi uitzicht je hebt gezien, wat je favoriete vakantie outfit is, wat het allerlekkerste is dat je hebt gegeten.

Daarnaast is er ruimte om tickets, bonnetjes en andere souvenirs in te plakken.

Dit vakantieboek is een superleuke manier om je vakantieherinneringen te bewaren en een blijvende herinnering voor later. 

Vrolijke illustraties

Elke pagina is gevuld met unieke, vrolijke illustraties die je helemaal in de vakantiestemming brengen. Terwijl je jezelf onderdompelt in de kleurrijke wereld, word je uitgedaagd om je eigen avonturen vast te leggen.

Met liefde en passie heb ik al deze kleurrijke illustraties speciaal voor dit vakantiedagboek gecreëerd. Door gebruik te maken van een zomers kleurenpalet vormt het gehele vakantiedagboek een mooi geheel.