Vriendenboekje dieren

14,95

Vrolijk dieren vriendenboekje vol mooie aquarel illustraties. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Verzending binnen 1-3 werkdagen
Leuk om (jezelf) cadeau te geven
Gratis verzending boven de 50,-

Specificaties

Aantal vrienden 36
Leeftijd Vanaf 6 jaar
Doelgroep Kinderen (meisjes en jongens)
Taal Nederlands
Papiersoort Goed beschrijfbaar en drukt niet door
Formaat A5: 148 x 210 mm
Binding zwarte wire-o-binding

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op

Verzending & retour

Verzending
Je bestelling wordt na ontvangst van de betaling zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) verzonden. Afhankelijk van de post wordt je bestelling dan 1-2 dagen later bezorgd (zondag en maandag niet). Mocht er toch onverhoopt een product niet op voorraad zijn dan neem ik contact met je op.

Verzendkosten Nederland
De verzendkosten voor een bestelling binnen Nederland zijn €3,95. Bestellingen vanaf €50,- worden gratis verzonden.

Printable
Een printable is een digitaal product, dus na aankoop direct te downloaden! Kies bij de verzendmethode voor printable, zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen.

Ophalen
Het is ook mogelijk de bestelling af te halen in Heukelum: Hoeghen Camp 18. Kies bij de verzendopties voor ‘ophalen’. Je betaald dan uiteraard geen verzendkosten. Neem even contact met mij op via info@creatievetantepaula.nl of 06 525 44 813, om een ophaalmoment af te spreken.

Spoed?
Stuur dan even een e-mail naar info@creatievetantepaula.nl of ben naar 06 525 44 813

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op

Beschrijving

Laat al je vrienden schrijven in dit té leuke vriendenboekje. Het supergave vriendenboek staat vol met dieren, jouw lievelingsdier zit er vast ook bij! Een superleuke en waardevolle herinnering voor later. Geschikt voor kinderen (jongens en meisjes) vanaf 6 jaar, dan kunnen ze hem namelijk zelf invullen. Maar vanaf 4 jaar is hij natuurlijk samen in te vullen.

De eerste twee pagina’s zijn om zelf in te vullen. Zo leren je vriendjes jou wat beter kennen en kan je een mooie wens voor hun achterlaten.

Daarna is het de beurt aan al je vriendjes en vriendinnetjes, er kunnen wel 36 vrienden in het boekje schrijven. Elk vriendje mag twee pagina’s invullen vol vragen zoals: Wat zijn je hobby’s? Wat is je grote droom? Waar wordt je blij van? Wat is je lievelingsdier? Hoe kennen jullie elkaar? Wat is jullie leukste moment samen? Daarnaast is er plaats voor een leuke foto én kunnen ze een mooie tekening voor jou maken.

Het boekje is gedrukt op goed beschrijfbaar papier wat niet doordrukt. Door de zwarte wire-o-binding is het boekje helemaal open te leggen, waardoor het gemakkelijk invult.

Unieke illustraties

Het vriendenboekje dieren staat vol unieke dierentekeningen, zo vind je er een koala, alpaca en stokstaartje, maar ook een giraffe, tijger en stinkdier. En nog veel meer!

Alle illustraties in het dieren vriendenboekje zijn één voor één met de hand geschilderd met aquarel. Vervolgens zijn deze ingescand en bij elkaar gebracht in het leuke vriendenboekje.