Want to do list

3,50

Handige to do list om al je taken te noteren

Verzending binnen 1-3 werkdagen
Leuk om (jezelf) cadeau te geven
Gratis verzending boven de 50,-

Beschrijving

Op deze handige ‘want to do - list’ is ruimte voor je 8 belangrijkste taken die dag. Vaak wordt gezegd dat je maar 3 taken kunt doen op een dag, maar zo kun je ook wat kleine taken noteren zoals de planten water geven of een mail beantwoorden.

Ook is er ruimte om ‘chill time’ in te plannen. Ontspanning tussen je taken door is namelijk erg belangrijk. Dit zorgt ervoor dat je daarna weer met een frisse blik door kan werken aan je taken. Belangrijk dus om dit ook in te plannen, anders ga je alleen maar door.

Daarnaast is er ruimte om taken die later (die week) nog moeten gebeuren op te schrijven onder het kopje ‘don’t forget’. Zo is het uit je hoofd en kan je rustig focussen op de taken die nu moeten gebeuren.

En als laatst is er nog ruimte voor wat notities, krabbels of een snelle tekening.

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op

Specificaties

A5 formaat 148 x 210 mm
Aantal vellen 50
Papiersoort ongestreken 80 grams
Binding aan bovenzijde gelijmd

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op

Verzending & retour

Verzending
Je bestelling wordt na ontvangst van de betaling zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) verzonden. Afhankelijk van de post wordt je bestelling dan 1-2 dagen later bezorgd (zondag en maandag niet). Mocht er toch onverhoopt een product niet op voorraad zijn dan neem ik contact met je op.

Verzendkosten Nederland
De verzendkosten voor een bestelling binnen Nederland zijn €3,95. Bestellingen vanaf €50,- worden gratis verzonden.

Printable
Een printable is een digitaal product, dus na aankoop direct te downloaden! Kies bij de verzendmethode voor printable, zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen.

Ophalen
Het is ook mogelijk de bestelling af te halen in Heukelum: Hoeghen Camp 18. Kies bij de verzendopties voor ‘ophalen’. Je betaald dan uiteraard geen verzendkosten. Neem even contact met mij op via info@creatievetantepaula.nl of 06 525 44 813, om een ophaalmoment af te spreken.

Spoed?
Stuur dan even een e-mail naar info@creatievetantepaula.nl of ben naar 06 525 44 813

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op