Weekplanner familie

14,95

Handige familieplanner met duidelijk weekoverzicht. Op de planner is ruimte voor 5 gezinsleden. De kalender is ongedateerd, zodat je elke week kunt starten.

Verzending binnen 1-3 werkdagen
Leuk om (jezelf) cadeau te geven
Gratis verzending boven de 50,-

Specificaties

Aantal gezinsleden 5 gezinsleden
Aantal weken 52 weken
Jaartal ongedateerd
Formaat A4: 210 x 297 mm
Papier Goed beschrijfbaar en drukt niet door

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op

Verzending & retour

Verzending
Je bestelling wordt na ontvangst van de betaling zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) verzonden. Afhankelijk van de post wordt je bestelling dan 1-2 dagen later bezorgd (zondag en maandag niet). Mocht er toch onverhoopt een product niet op voorraad zijn dan neem ik contact met je op.

Verzendkosten Nederland
De verzendkosten voor een bestelling binnen Nederland zijn €3,95. Bestellingen vanaf €50,- worden gratis verzonden.

Printable
Een printable is een digitaal product, dus na aankoop direct te downloaden! Kies bij de verzendmethode voor printable, zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen.

Ophalen
Het is ook mogelijk de bestelling af te halen in Heukelum: Hoeghen Camp 18. Kies bij de verzendopties voor ‘ophalen’. Je betaald dan uiteraard geen verzendkosten. Neem even contact met mij op via info@creatievetantepaula.nl of 06 525 44 813, om een ophaalmoment af te spreken.

Spoed?
Stuur dan even een e-mail naar info@creatievetantepaula.nl of ben naar 06 525 44 813

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op

Beschrijving

Sportafspraken, verjaardagen, schoolreisjes, etentjes, teveel om allemaal te onthouden! Daarom is er deze handige weekplanner met duidelijk weekoverzicht. Op de planner is ruimte voor 5 gezinsleden.

Een klein gezin met minder dan 5 personen? Dan kan je de overgebleven vakjes natuurlijk ook gebruiken voor de maaltijdplanning, de hond of afspraken die voor heel het gezin gelden. (zoals bijv. een gezellige filmavond!)

De familiekalender is ongedateerd, waardoor je gemakkelijk elk moment van het jaar kan starten. Op elke pagina is ruimte om zelf de maand, weeknummer en de data per dag in te vullen. Zo kun je gemakkelijk vooruit plannen, als je dat fijn vind.

De familieplanner is goed beschrijfbaar papier gedrukt en is enkelzijdig bedrukt. Handig want dan kun je bladeren terwijl hij hangt!