Kerstkaart merry everything | met goudfolie (groen)

1,95

Feestelijke kerstkaart met leuke kerstquote: merry everything and a happy always. De kaart is afgewerkt met goudfolie en heeft mooie afgeronde hoekjes.

Verzending binnen 1-3 werkdagen
Leuk om (jezelf) cadeau te geven
Gratis verzending boven de 50,-

Beschrijving

Wie stuur jij dit jaar een mooie kerstkaart? Deze kaart met mooie ronde hoekjes bevat de leuke kerstquote: merry everything and a happy always. Tevens is de kaart afgewerkt met goudfolie, wat een extra feestelijk effect geeft.

De kaart is onderdeel van de serie Touch of Gold, welke ook als mix & match set is samen te stellen: Set van 5 kaarten of set van 10 kaarten.

De achterkant van de kaart is blanco, waardoor er voldoende ruimte is om je eigen kerstgroet te schrijven. De kaart wordt geleverd inclusief bruine kraft envelop.

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op

Specificaties

Formaat A6: 105 x 148 mm
Papiersoort Symbol card
Afwerking Goudfolie
Inclusief Bruine kraft envelop

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op

Verzending & retour

Verzending
Je bestelling wordt na ontvangst van de betaling zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) verzonden. Afhankelijk van de post wordt je bestelling dan 1-2 dagen later bezorgd (zondag en maandag niet). Mocht er toch onverhoopt een product niet op voorraad zijn dan neem ik contact met je op.

Verzendkosten Nederland
De verzendkosten voor een bestelling binnen Nederland zijn €3,95. Bestellingen vanaf €50,- worden gratis verzonden.

Printable
Een printable is een digitaal product, dus na aankoop direct te downloaden! Kies bij de verzendmethode voor printable, zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen.

Ophalen
Het is ook mogelijk de bestelling af te halen in Heukelum: Hoeghen Camp 18. Kies bij de verzendopties voor ‘ophalen’. Je betaald dan uiteraard geen verzendkosten. Neem even contact met mij op via info@creatievetantepaula.nl of 06 525 44 813, om een ophaalmoment af te spreken.

Spoed?
Stuur dan even een e-mail naar info@creatievetantepaula.nl of ben naar 06 525 44 813

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op