Kerstkaart mol, kikker & muis

1,95

Kerstkaart met daarop een unieke illustratie van een mol, kikker en muis in kersttrui met cadeaus & kerstlichtjes.

Verzending binnen 1-3 werkdagen
Leuk om (jezelf) cadeau te geven
Gratis verzending boven de 50,-

Beschrijving

Op zoek naar een leuke kerstkaart voor kids? Dan zit je met deze kaart helemaal goed! Maar natuurlijk mag hij ook gewoon naar volwassenen worden gestuurd ;). Deze kaart tovert ongetwijfeld een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Het is een gevouwen kaart, dus aan de binnenzijde is voldoende plek voor een leuke kerstgroet. De kaart wordt geleverd inclusief bruine kraft envelop.

De kaart is één van de 4 kaarten uit de serie, welke ook als set verkrijgbaar is. Alle kaarten worden geleverd met een mooie bruine kraft envelop.

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op

Specificaties

Formaat A6: 105 x 148 mm, gevouwen
Papiersoort Tinteretto Gesse (lichte structuur)
Inclusief Bruine kraft envelop

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op

Verzending & retour

Verzending
Je bestelling wordt na ontvangst van de betaling zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) verzonden. Afhankelijk van de post wordt je bestelling dan 1-2 dagen later bezorgd (zondag en maandag niet). Mocht er toch onverhoopt een product niet op voorraad zijn dan neem ik contact met je op.

Verzendkosten Nederland
De verzendkosten voor een bestelling binnen Nederland zijn €3,95. Bestellingen vanaf €50,- worden gratis verzonden.

Printable
Een printable is een digitaal product, dus na aankoop direct te downloaden! Kies bij de verzendmethode voor printable, zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen.

Ophalen
Het is ook mogelijk de bestelling af te halen in Heukelum: Hoeghen Camp 18. Kies bij de verzendopties voor ‘ophalen’. Je betaald dan uiteraard geen verzendkosten. Neem even contact met mij op via info@creatievetantepaula.nl of 06 525 44 813, om een ophaalmoment af te spreken.

Spoed?
Stuur dan even een e-mail naar info@creatievetantepaula.nl of ben naar 06 525 44 813

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op