Kerstkaart Otter

1,95

Feestelijke kerstkaart met unieke handgetekende aquarel illustratie van een otter.

Verzending binnen 1-3 werkdagen
Leuk om (jezelf) cadeau te geven
Gratis verzending boven de 50,-

Beschrijving

Wie stuur jij dit jaar een mooie kerstkaart? Deze kaart tovert ongetwijfeld een glimlach op het gezicht van de ontvanger en valt ook bij kinderen goed in de smaak.

De kaart is één van de 5 kaarten uit de serie, welke ook als set verkrijgbaar is. Alle kaarten worden geleverd met een mooie bruine kraft envelop.

De unieke illustratie op de kaart is met de hand getekend met aquarelverf.

Wil je het kaartje direct naar de ontvanger versturen?
Dat kan natuurlijk ook! Kies bij verzending de optie postzegel. Je betaald dan geen volledige verzendkosten, maar alleen de extra kosten voor de postzegel. Vink vervolgens het vakje ‘verzenden naar een ander adres’. Schrijf bij de bestelnotities de tekst voor op het kaartje. Dan zorg ik ervoor dat deze op het kaartje komt te staan.

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op

Specificaties

Formaat 100 x 150 mm
Papiersoort Digital Gmund 300 grams
Inclusief Bruine kraft envelop

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op

Verzending & retour

Verzending
Je bestelling wordt na ontvangst van de betaling zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) verzonden. Afhankelijk van de post wordt je bestelling dan 1-2 dagen later bezorgd (zondag en maandag niet). Mocht er toch onverhoopt een product niet op voorraad zijn dan neem ik contact met je op.

Verzendkosten Nederland
De verzendkosten voor een bestelling binnen Nederland zijn €3,95. Bestellingen vanaf €50,- worden gratis verzonden.

Printable
Een printable is een digitaal product, dus na aankoop direct te downloaden! Kies bij de verzendmethode voor printable, zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen.

Ophalen
Het is ook mogelijk de bestelling af te halen in Heukelum: Hoeghen Camp 18. Kies bij de verzendopties voor ‘ophalen’. Je betaald dan uiteraard geen verzendkosten. Neem even contact met mij op via info@creatievetantepaula.nl of 06 525 44 813, om een ophaalmoment af te spreken.

Spoed?
Stuur dan even een e-mail naar info@creatievetantepaula.nl of ben naar 06 525 44 813

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op