Dieren abc poster – A3 print

14,95

Alfabet poster met unieke aquarel dieren illustraties.

Verzending weer vanaf 15 augustus
Leuk om (jezelf) cadeau te geven
Gratis verzending boven de 50,-

Beschrijving

Leer je kind spelenderwijs het alfabet én verschillende unieke dieren aan de hand van deze te gekke dieren ABC poster. Van de A van Alpaca tot en met de O van Otter en de Z van Zeehond.

Superleuke aankleding voor op de baby- en kinderkamer of om in de speelhoek te hangen. Erg leuk om bijvoorbeeld als kraamcadeau te geven aan de kersverse ouders.

Alle dieren zijn één voor één met de hand vervaardigd met aquarel en vervolgens digitaal samengebracht op de poster. De print is gedrukt op 300 grams Tintoretto Gesso papier. Dit is een stevige papiersoort met een lichte structuur.

Omdat de poster als losse print wordt geleverd, kun je hem in een mooie lijst naar keuze stoppen. Of hang hem bijv. op met washi tape voor een speelse uitstraling.

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op

Specificaties

A3 formaat 297 x 420 mm
Papiersoort A3 Tintoretto Gesso 300 grams

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op

Verzending & retour

Vakantie
Momenteel geniet ik even van een heerlijke vakantie. Bestellingen worden daarom weer verzonden vanaf 15 augustus! Het is wel mogelijk om een van de digitale producten onder de categorie knutselen te bestellen.

Verzending
Je bestelling wordt na ontvangst van de betaling zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) verzonden. Afhankelijk van de post wordt je bestelling dan 1-2 dagen later bezorgd (zondag en maandag niet). Mocht er toch onverhoopt een product niet op voorraad zijn dan neem ik contact met je op.

Verzendkosten Nederland
De verzendkosten voor een bestelling binnen Nederland zijn €3,95. Bestellingen vanaf €50,- worden gratis verzonden.

Printable
Een printable is een digitaal product, dus na aankoop direct te downloaden! Kies bij de verzendmethode voor printable, zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen.

Ophalen
Het is ook mogelijk de bestelling af te halen in Heukelum: Hoeghen Camp 18. Kies bij de verzendopties voor ‘ophalen’. Je betaald dan uiteraard geen verzendkosten. Neem even contact met mij op via info@creatievetantepaula.nl of 06 525 44 813, om een ophaalmoment af te spreken.

Spoed?
Stuur dan even een e-mail naar info@creatievetantepaula.nl of ben naar 06 525 44 813

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op