Groeimeter dieren

17,95

Groeimeter vol unieke handgetekende dieren met houten latjes ophangsysteem.

Verzending binnen 1-3 werkdagen
Leuk om (jezelf) cadeau te geven
Gratis verzending boven de 50,-

Beschrijving

Met deze mooie groeimeter vol dieren kun je bijhouden hoe snel jouw kindje groeit. Want als kersverse ouders kom je erachter dat dit echt veel te snel gaat! Daarom des te leuker om deze groei van jouw kindje bij te houden.

Natuurlijk is de groeimeter ook een mooie aankleding op de baby en/of kinderkamer. Erg leuk voor op bijv. een stoere jungle kamer. Maar ook leuk om een rustige kamer toch wat sfeer mee te geven. Door de getekende dieren spreekt de groeimeter tot de verbeelding.

Daarnaast is de groeimeter ook erg leuk om als kraamcadeau te geven of bij een eerste verjaardag. Het is een cadeau wat jaren gebruikt kan worden en zal ook zeker in de smaak vallen bij de kids.

Met de groeimeter kun je meten vanaf 60 cm tot een lengte van 150 cm. Let er bij het ophangen daarom op dat je hem op 60 cm van de grond hangt. Dit kan bijvoorbeeld aan een leuke (dieren)haak. En dan kan het meten beginnen!

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op

Specificaties

Lengte op de groeimeter van 60 tot 160 cm
Materiaal Stevige papier met houten latjes ophangsysteem
Formaat 15 x 100 cm

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op

Verzending & retour

Verzending
Je bestelling wordt na ontvangst van de betaling zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) verzonden. Afhankelijk van de post wordt je bestelling dan 1-2 dagen later bezorgd (zondag en maandag niet). Mocht er toch onverhoopt een product niet op voorraad zijn dan neem ik contact met je op.

Verzendkosten Nederland
De verzendkosten voor een bestelling binnen Nederland zijn €3,95. Bestellingen vanaf €50,- worden gratis verzonden.

Printable
Een printable is een digitaal product, dus na aankoop direct te downloaden! Kies bij de verzendmethode voor printable, zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen.

Ophalen
Het is ook mogelijk de bestelling af te halen in Heukelum: Hoeghen Camp 18. Kies bij de verzendopties voor ‘ophalen’. Je betaald dan uiteraard geen verzendkosten. Neem even contact met mij op via info@creatievetantepaula.nl of 06 525 44 813, om een ophaalmoment af te spreken.

Spoed?
Stuur dan even een e-mail naar info@creatievetantepaula.nl of ben naar 06 525 44 813

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op