Jungledieren alfabet poster

14,95

Leer je kind spelenderwijs het alfabet én verschillende jungle dieren aan de hand van deze te gekke jungle dieren alfabet poster.

Verzending binnen 1-3 werkdagen
Leuk om (jezelf) cadeau te geven
Gratis verzending boven de 50,-

Specificaties

Taal Nederlands
Formaat A3: 297 x 420 mm
Papiersoort Ongestreken, wit textuurpapier met luxe uitstraling

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op

Verzending & retour

Verzending
Je bestelling wordt na ontvangst van de betaling zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) verzonden. Afhankelijk van de post wordt je bestelling dan 1-2 dagen later bezorgd (zondag en maandag niet). Mocht er toch onverhoopt een product niet op voorraad zijn dan neem ik contact met je op.

Verzendkosten Nederland
De verzendkosten voor een bestelling binnen Nederland zijn €3,95. Bestellingen vanaf €50,- worden gratis verzonden.

Printable
Een printable is een digitaal product, dus na aankoop direct te downloaden! Kies bij de verzendmethode voor printable, zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen.

Ophalen
Het is ook mogelijk de bestelling af te halen in Heukelum: Hoeghen Camp 18. Kies bij de verzendopties voor ‘ophalen’. Je betaald dan uiteraard geen verzendkosten. Neem even contact met mij op via info@creatievetantepaula.nl of 06 525 44 813, om een ophaalmoment af te spreken.

Spoed?
Stuur dan even een e-mail naar info@creatievetantepaula.nl of ben naar 06 525 44 813

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op

Beschrijving

Ontdek de fascinerende wereld van jungle dieren door deze jungle dieren alfabet poster. Ideaal voor moeders die op zoek zijn naar een unieke en leerzame toevoeging voor de baby- of kinderkamer. Maar ook een waardevolle toevoeging voor (kleuter)scholen en andere educatieve omgevingen.

Elke letter van het alfabet wordt vergezeld door een prachtige illustratie van een dier dat met die letter begint. Van de A van Aap tot de O van Olifant en de Z van Zaagvis, brengt deze poster het alfabet tot leven. De zorgvuldigheid en toewijding waarmee deze dieren zijn getekend, maken deze poster extra bijzonder. Een visueel feest voor kinderen.

Maak indruk met dit unieke cadeau, ideaal voor kersverse ouders als een prachtig (kraam)cadeau. Een cadeau waar ze niet alleen direct plezier aan zullen beleven, maar ook jarenlang als een dierbare herinnering zullen koesteren. Maak leren en decoreren een feest.

De jungle dieren ABC poster wordt geleverd als A3 print en kan in een mooie lijst naar keuze worden geplaatst. Of hang de poster op met washi tape voor een speelse uitstraling. Een uniek kunstwerk dat niet alleen educatief is, maar ook een artistieke touch toevoegt aan een jungle kamer.

Creatieve Tante Paula die bezig is met een illustratie

Creatieve Tante Paula

Hallo, ik ben Creatieve Tante Paula! Ik help jou om de creativiteit van je kids te stimuleren met mijn fysieke en digitale producten & creatieve tips. Creativiteit is namelijk erg belangrijk bij de ontwikkeling van kinderen!