juni 26, 2024

Cadeautips voor de juf

De zomervakantie staat voor de deur en het schooljaar loopt ten einde. Het perfecte moment om de juf te bedanken voor haar harde werk en toewijding gedurende het jaar. 
Maar wat geef je aan de juf? Geen zorgen, ik heb vier unieke cadeautips voor je verzameld in verschillende prijsklasse. Er zit vast wat leuks voor jouw juf tussen!

Leuk voor elke juf: Vrolijk notitieblok

Een vrolijk notitieblokje is altijd handig om te hebben, zeker voor een juf die vaak aantekeningen maakt. Dit compacte notitieblokje in A6 formaat past perfect in elke tas en is ideaal voor snelle notities tijdens vergaderingen, lessen of gewoon voor thuis. Het vrolijke ontwerp zorgt ervoor dat elke notitie met plezier gemaakt wordt.

Voor de georganiseerde juf: To do notitieblok

Voor een juf die gek is op to-do lijstjes is het to do notitieblok de perfecte keuze! Er is ruimte om naast de to-do’s ook ‘chilltime’ in te plannen. Zo kan de juf na wat ontspanning weer met een frisse blik doorwerken aan nieuwe opdrachten. Ook is er ruimte om taken die later moeten gebeuren, zodat ze die niet kan vergeten. En is er ruimte voor een snelle notitie. Dankzij dit notitieblok kan de juf georganiseerd aan het werk!

Voor de creatieve juf: Vakantie Dagboek

Ook de juf heeft straks lekker vakantie. De tijd om te ontspannen en nieuwe herinneringen te maken. In het blanco vakantiedagboek kan de juf al haar avonturen vastleggen. Dit is het ideale cadeau voor een creatieve juf. Een leuk cadeau waarmee ze haar vakantieherinneringen voor altijd kan koesteren.

Voor de juf (of meester) die van koken houdt: Recepten Invulboek

Voor de juf die graag kookt en nieuwe recepten uitprobeert is het recepten invulboek een fantastisch cadeau. Hierin kan ze al haar favoriete recepten opschrijven. In het invulboek passen ruim 70 recepten en door de handige inhoudsopgave vind je ze gemakkelijk weer terug.

Dit cadeau is ook heel leuk om als hele groep cadeau te geven. Laat ieder kind zijn favoriete recept er al inzetten, zodat de juf deze kan uitproberen. Vervolgens kan de juf het receptenboek zelf aanvullen.

Bedankt Juf!

Het geven van een persoonlijk en doordacht cadeau is een mooie manier om je waardering te tonen. Met deze vier cadeautips laat je zien dat je echt hebt nagedacht over wat de juf leuk en nuttig zou vinden. Of het nu gaat om haar dagelijkse taken, vakantieavonturen of kookkunsten, er is voor elke juf wel iets passends te vinden. Bedankt juf, voor alles wat je doet!