april 10, 2024

Wat is een printable?

Misschien is het je opgevallen dat er steeds meer printables in mijn webshop verschijnen, maar wat is een printable nu precies?

Vertaald naar het Nederlands is het ‘printbaar’ en dat is ook letterlijk wat het is. Een digitaal product dat je zelf kunt printen. Na aankoop krijg je het digitale bestand en dus geen fysiek product. Dit heeft verschillende voordelen…

Voordeel 1: Direct beschikbaar

Printables zijn direct beschikbaar. Na aanschaf is het product direct te downloaden en heb je dus onmiddelijk toegang tot het product. Je hoeft dus niet te wachten op de postbode en er zijn ook geen vertragingen. En je hoeft ook de deur niet uit! Zo kunnen de kids dus direct aan de slag.

Voordeel 2: Zo vaak printen als je wilt

Je kunt het zo vaak printen als je wilt! Heb je meerdere kinderen of vriendjes en vriendinnetjes over de vloer? Dan print je het gewoon een keer extra uit. En is het resultaat niet helemaal gelukt zoals ze voor ogen hadden, dan kan je het ook gewoon nog een keer printen!

Voordeel 3: Goedkoper dan een fysiek product

In vergelijking met fysieke producten is een digitaal product vaak goedkoper. Zo bespaar je onder andere op de verpakkings- en verzendkosten.

Verschillende printables

In de webshop staan verschillende soorten printables:
* stap voor stap tekentips, waarbij je stap voor stap leert hoe je iets tekent.
* knutselplaten, zoals de leuke camping bouwplaat
* aftelkalenders, om bijv. af te tellen tot je verjaardag of de vakantie
* doeboek, waarin zowel tekentips als knutselplaten staan

Gratis printables

In de webshop staan ook enkele gratis printables. Zo kun je ervaren hoe het werkt om een digitaal product aan te schaffen. Let op dat je bij de verzendmethode voor ‘printable’ kiest, dan betaal je namelijk geen verzendkosten. Gaat makkelijk he ūüėČ