Werkwijze

In 3 stappen een uniek en passende ontwerp

Stap 1: briefing

Vooraf bespreken we al jullie wensen. Hierbij hoor ik graag zo contreet mogelijk wat jullie wel en juist niet mooi vinden. Op basis hiervan maak ik een plan incl. offerte. Na akkoord hierop kan het schetsen beginnen!

Stap 2: conceptschets

Op basis van de wensen maak ik één of meerdere ontwerpschetsen (gebaseerd op wat vooraf is afgesproken). Dit is echt nog een ruwe versie waarin vooral het concept en de lay-out naar voren komen.

Stap 3: uitwerken ontwerp

Na akkoord op de ruwe versie, ga ik aan de slag met het uitwerken van het ontwerp. Hier wordt het ontwerp helemaal gefinetuned. Jullie hebben natuurlijk de mogelijkheid om feedback te geven, die ik vervolgens verwerk.

Uniek geboortekaartje

De geboorte van jullie (eerste) kindje is een speciaal moment in jullie leven. Hier hoort natuurlijk een uniek geboortekaartje bij. Een kaartje met een op maat gemaakte illustratie, maakt het niet alleen een origineel, maar ook een heel persoonlijk geboortekaartje.

Erg leuk: het kaartje van jullie tweede kindje in dezelfde stijl als het kaartje van de grote broer of zus. Dit kan bijvoorbeeld door een zelfde soort dier te gebruiken. Hierdoor is het nog leuker om ze later een mooi plekje in huis te geven. 

Natuurlijk is het ook mogelijk om een bijpassend geboortebord of bijv. naamposter te laten ontwerpen. 

Trouwkaart op maat

Je trouwdag is een dag om nooit te vergeten. Vaak droom je van tevoren al lang hoe de dag eruit moet komen te zien. Nu is eindelijk het moment! Hier hoort natuurlijk een kaart bij die perfect bij jullie en jullie dag past. Door een kaart op maat te laten ontwerpen, sluit hij volledig aan bij jullie wensen. 

De kaart is uit te breiden met andere uitingen, zoals een safe the date (eventueel digitaal te versturen), menukaarten en bedankkaarten. Zo is alles in dezelfde stijl, waardoor het een mooi geheel is/vormt. 

Unieke stempel

Op zoek naar een unieke stempel? Laat hem dan op maat maken! Een stempel geeft een geheel eigen uitstraling, want elke afdruk is uniek. En omdat hij op maat wordt gemaakt, is elke maat mogelijk. 

Een stempel kan je op vele manieren gebruiken. Zo kan je hem gebruiken om spullen te personaliseren of bijv. je kaarten (of de envelop) die je verstuurd te markeren. Ook kan je een tof patroon maken door de stempel te herhalen. 

Lijkt het je leuk om zelf een stempel te maken? Kijk dan eens bij de workshops gutsen. Tijdens deze workshop leg ik je stap voor stap uit hoe je een stempel maakt. En tijdens de workshop creatief stempelen laat ik zien wat je allemaal voor toffe dingen kan doen met stempels. 

Een ontwerp op maat laten maken?

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden