Aftelkalender verjaardag

0,50

Laat de kids aftellen tot hun verjaardag met deze leuke aftelkalender!

Verzending binnen 1-3 werkdagen
Leuk om (jezelf) cadeau te geven
Gratis verzending boven de 50,-

Specificaties

Formaat A4
Printable Direct te downloaden

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op

Verzending & retour

Verzending
Je bestelling wordt na ontvangst van de betaling zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) verzonden. Afhankelijk van de post wordt je bestelling dan 1-2 dagen later bezorgd (zondag en maandag niet). Mocht er toch onverhoopt een product niet op voorraad zijn dan neem ik contact met je op.

Verzendkosten Nederland
De verzendkosten voor een bestelling binnen Nederland zijn €3,95. Bestellingen vanaf €50,- worden gratis verzonden.

Printable
Een printable is een digitaal product, dus na aankoop direct te downloaden! Kies bij de verzendmethode voor printable, zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen.

Ophalen
Het is ook mogelijk de bestelling af te halen in Heukelum: Hoeghen Camp 18. Kies bij de verzendopties voor ‘ophalen’. Je betaald dan uiteraard geen verzendkosten. Neem even contact met mij op via info@creatievetantepaula.nl of 06 525 44 813, om een ophaalmoment af te spreken.

Spoed?
Stuur dan even een e-mail naar info@creatievetantepaula.nl of ben naar 06 525 44 813

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op

Beschrijving

Is je kind bijna jarig? Dan is de aftelkalender leuk om af te tellen tot zijn of haar verjaardag! De aftelkalender is voor kinderen een fijne manier om structuur te bieden. Zeker voor de allerkleinsten, waarbij het tijdsbesef nog niet volledig ontwikkeld is.

De aftelkalender is leuk aangekleed met vrolijke dieren die al helemaal in de feeststemming zijn!

Wat is een printable?
Een printable is een digitaal product dat je na aankoop direct kunt downloaden. Je hoeft dus niet te wachten op de postbode en er zijn geen vertragingen. Zo kunnen de kids meteen aan de slag!

Ook kun je het zo vaak printen als je wilt! Meerdere kinderen? Of in dit geval meerdere verjaardagen? Dan print je het gewoon een aantal keer extra uit!