Aftelkalender vakantie

0,50

Laat de kids aftellen tot hun vakantie met deze leuke aftelkalender! Let op: dit is een digitaal product dat je zelf kunt printen.

Verzending binnen 1-3 werkdagen
Leuk om (jezelf) cadeau te geven
Gratis verzending boven de 50,-

Specificaties

Formaat A4
Printable Direct te downloaden

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op

Verzending & retour

Verzending
Je bestelling wordt na ontvangst van de betaling zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) verzonden. Afhankelijk van de post wordt je bestelling dan 1-2 dagen later bezorgd (zondag en maandag niet). Mocht er toch onverhoopt een product niet op voorraad zijn dan neem ik contact met je op.

Verzendkosten Nederland
De verzendkosten voor een bestelling binnen Nederland zijn €3,95. Bestellingen vanaf €50,- worden gratis verzonden.

Printable
Een printable is een digitaal product, dus na aankoop direct te downloaden! Kies bij de verzendmethode voor printable, zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen.

Ophalen
Het is ook mogelijk de bestelling af te halen in Heukelum: Hoeghen Camp 18. Kies bij de verzendopties voor ‘ophalen’. Je betaald dan uiteraard geen verzendkosten. Neem even contact met mij op via info@creatievetantepaula.nl of 06 525 44 813, om een ophaalmoment af te spreken.

Spoed?
Stuur dan even een e-mail naar info@creatievetantepaula.nl of ben naar 06 525 44 813

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op

Beschrijving

Nu de schoolvakanties zijn begonnen, kan het aftellen tot je op vakantie gaat beginnen!

De aftelkalender is voor kinderen een fijne manier om structuur te bieden. Zeker voor de allerkleinsten, waarbij het tijdsbesef nog niet volledig ontwikkeld is.

De kids kunnen zelf opschrijven waar ze naartoe gaan op vakantie, wat het nog persoonlijker maakt. Laat het aftellen maar beginnen!

Wat is een printable?
Een printable is een digitaal product dat je direct na aankoop kunt downloaden. Je hoeft dus niet te wachten op de postbode en er zijn geen vertragingen. Zo kunnen de kids dus meteen aan de slag.

Bijkomend voordeel is dat je het zo vaak kunt printen als je wilt! Meerdere kinderen thuis? Of vriendjes op bezoek? Dan print je het gewoon een aantal keer extra uit.

Vakantiedagboek

Helemaal in dezelfde stijl van de aftelkalender is het vakantie invuldagboek. Verzamel al je vakantie avonturen in dit leuke vakantie invuldagboek.

In het vakantiedagboek worden kinderen geprikkeld om hun vakantie vast te leggen op een creatieve manier. Er is genoeg ruimte om hun avonturen op te schrijven, maar ook om te tekenen en/of foto’s in te plakken. Een superleuke manier om je vakantie vast te leggen en een blijvende herinnering voor later.

Elke pagina is gevuld met unieke, vrolijke illustraties die je helemaal in de vakantiestemming brengen.