Lente doeboek (printable)

4,95

Printbaar lente doeboek vol teken & knutselactiviteiten. Even printen en de kids kunnen meteen aan de slag.Let op: dit is een digitaal product, je ontvangt dus geen fysiek product.

Verzending binnen 1-3 werkdagen
Leuk om (jezelf) cadeau te geven
Gratis verzending boven de 50,-

Specificaties

Printable Direct te downloaden
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Doelgroep Kinderen: jongens en meisjes
Taal Nederlands
Formaat A4

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op

Verzending & retour

Verzending
Je bestelling wordt na ontvangst van de betaling zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) verzonden. Afhankelijk van de post wordt je bestelling dan 1-2 dagen later bezorgd (zondag en maandag niet). Mocht er toch onverhoopt een product niet op voorraad zijn dan neem ik contact met je op.

Verzendkosten Nederland
De verzendkosten voor een bestelling binnen Nederland zijn €3,95. Bestellingen vanaf €50,- worden gratis verzonden.

Printable
Een printable is een digitaal product, dus na aankoop direct te downloaden! Kies bij de verzendmethode voor printable, zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen.

Ophalen
Het is ook mogelijk de bestelling af te halen in Heukelum: Hoeghen Camp 18. Kies bij de verzendopties voor ‘ophalen’. Je betaald dan uiteraard geen verzendkosten. Neem even contact met mij op via info@creatievetantepaula.nl of 06 525 44 813, om een ophaalmoment af te spreken.

Spoed?
Stuur dan even een e-mail naar info@creatievetantepaula.nl of ben naar 06 525 44 813

Ontwerp op maat?

Neem vrijblijvend contact op

Beschrijving

Eindelijk is het weer lente. De dagen worden steeds langer, de bloemen en blaadjes aan de bomen beginnen weer te groeien. Vandaar dit leuke nieuwe printable doeboek volledig in het teken van de lente!

Het doeboek bevat onder andere:
* Lente bucketlist
* Stap voor stap een kuiken tekenen
* Maak een konijn van een wc rol
* Een zoekplaat
* Stap voor stap een vlinder tekenen
* Versier een vaasje
* Speurtocht voor buiten
* Maak een tulp van een wc-rol
* Insecten knutselen

En nog meer! Heel veel knutsel en tekenplezier!

Printable

Een printable is een digitaal product wat na de bestelling direct te downloaden is! Ideaal, want zo hoef je niet te wachten op je bestelling en kun je meteen aan de slag!

Hoe werkt het?
Plaats je bestelling, kies bij de verzendmethode voor printable, zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen.rn2) Je ontvangt de bevestingsmail van je bestelling met hierin een downloadlink. Even printen en je kids kunnen aan de slag!

Let op: Dit digitale bestand kan NIET geruild en/of geretourneerd worden.

Let op: Dit digitale bestand mag niet commercieel worden ingezet of verspreid worden op wat voor manier dan ook. De printables zijn eigendom van Creatieve Tante Paula en alleen voor eigen gebruik.

Creatieve Tante Paula die bezig is met een illustratie

Hallo!

Hey, ik ben Creatieve tante Paula! De tante die jou helpt aan creatieve tips, zodat jouw kids lekker creatief aan de slag kunnen! Al vanaf jongs af aan vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn.

Tekenen & knutselen, mijn fantasie was eindeloos. En nog steeds! Dus ik deel mijn creatieve uitspattingen graag met jullie, zodat niet alleen ik daar plezier van heb, maar ook jouw kids!

Het lente doeboek is helemaal samengesteld door mij. Alle illustraties in het lente doeboek zijn door mij getekend en vind je dus nergens anders.