Tevreden klanten

Gemiddelde beoordeling van 9.3 op basis van 7 beoordelingen

Het vriendenboekje. Een boekje met mooie tekeningen en leuke vragen. Gegeven aan mijn lieve nichtje van 4 ze was er helemaal blij mee. Trots ging het boekje mee naar school. Het was leuk ingepakt met te gek cadeaupapier wat ook van Paula zelf is.

- Gerdien

Paula maakt de mooiste tekeningen, met de dieren kaarten mijn agenda kunnen opleuken!

- Manouk

Origineel dieren abc, vriendenboekje etc. Erg mooi gemaakt.

- Patricia

Super leuke spullen en de mooiste illustraties!

- Fiona

Onze geboortekaartjes door Paula laten maken & onwijs blij mee. Wensen worden supergoed vertaald en er wordt meegedacht! Nu het To Do blokje in gebruik, ook echt heel handig.

- Dianne

Ik heb de WANT TO DO LIST van Paula. Ik ben er zo blij mee en ik gebruik hem iedere dag bij het werk en in het weekend voor mijn grote klusjes. Zo fijn dat er ook onderaan een stukje vrij is voor notes. Ik gebruik hem eigenlijk vrijwel altijd voor brain dumps. Iets wat me te binnen schiet wat ik niet mag vergeten of waar ik nog wat mee moet doen binnen mijn bedrijf.

- Brenda

Paula heeft echt fantastische producten, Ik heb het "beste maatjes voor altijd" invulboekje en vind het echt een fantastisch leuk boekje. Ik gebruik dit boekje om alle leuke mijlpalen in te vullen over onze viervoeter Pepper en aan te vullen met foto's. Ik vind dit heel erg leuk om af en toe terug te kijken.

- Francien